Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg. I august afløste han Thomas Simonsen på posten som hotel- og konferencecenterchef på Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus på Ferskvandscentret. Det betyder, at Jakob Beck Wätjen nu blot har få hundrede meter på arbejde, skriver Midtjyllands Avis.

Dermed blev det også et farvel til Montra Hotel Sabro Kro.

”Det blev 15 et halvt år i Sabro. Da vi kom, var der 11 ansatte, og da jeg stoppede, var vi 34. Vi opbyggede et marked for møder og kurser i udkanten af Aarhus. I kombination med at det stadig skulle være lokalområdets kro. I perioden blev også investeret 100 millioner kroner i en stor udvidelse, så for os var det også en meget stor udviklingsopgave, fortæller Jakob Beck Wätjen.

Tidligere hotelchef for Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus, Thomas Simonsen, er skiftet til nyt job i Randers, hvor han er med til at genopbygge det lokale Hotel Kongens Ege.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne