Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg. I august afløste han Thomas Simonsen på posten som hotel- og konferencecenterchef på Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus på Ferskvandscentret. Det betyder, at Jakob Beck Wätjen nu blot har få hundrede meter på arbejde, skriver Midtjyllands Avis.

Dermed blev det også et farvel til Montra Hotel Sabro Kro.

”Det blev 15 et halvt år i Sabro. Da vi kom, var der 11 ansatte, og da jeg stoppede, var vi 34. Vi opbyggede et marked for møder og kurser i udkanten af Aarhus. I kombination med at det stadig skulle være lokalområdets kro. I perioden blev også investeret 100 millioner kroner i en stor udvidelse, så for os var det også en meget stor udviklingsopgave, fortæller Jakob Beck Wätjen.

Tidligere hotelchef for Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus, Thomas Simonsen, er skiftet til nyt job i Randers, hvor han er med til at genopbygge det lokale Hotel Kongens Ege.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne