Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg. I august afløste han Thomas Simonsen på posten som hotel- og konferencecenterchef på Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus på Ferskvandscentret. Det betyder, at Jakob Beck Wätjen nu blot har få hundrede meter på arbejde, skriver Midtjyllands Avis.

Dermed blev det også et farvel til Montra Hotel Sabro Kro.

”Det blev 15 et halvt år i Sabro. Da vi kom, var der 11 ansatte, og da jeg stoppede, var vi 34. Vi opbyggede et marked for møder og kurser i udkanten af Aarhus. I kombination med at det stadig skulle være lokalområdets kro. I perioden blev også investeret 100 millioner kroner i en stor udvidelse, så for os var det også en meget stor udviklingsopgave, fortæller Jakob Beck Wätjen.

Tidligere hotelchef for Gl. Skovridergaard og Vejlsøhus, Thomas Simonsen, er skiftet til nyt job i Randers, hvor han er med til at genopbygge det lokale Hotel Kongens Ege.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne