Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De første flasker af Koldingfjord Whisky er tappet. De har siden 2012 har ligget på fad på Trolden Bryghus. 

For 7 ½ år siden – helt eksakt den 16. og 21. marts 2012 blev 700 liter byg øl kogt ind til 60 liter 63 pct. rå sprit over 3 døgn og blev hældt på 2 solide egetræsfade fulde af smag fra majs Bourbon fra de amerikanske fade.

For både direktør Peder J. Madsen og restaurantchef Lars Engstrøm Jensen var det næsten ligesom juleaften selv at få lov at hælde de ædle dråber på flaske, proppe og plombere den helt efter kunstens regler.

Hotel Koldingfjord styrker driften med ESG Monitor

Arbejdet med ESG Monitor er blevet en del af hverdagen for Hotel Koldingfjord. Hør hotellets direktør, Peder J. Madsen, fortælle, hvordan værktøjet skaber overblik og styrker beslutningerne på hotellet.

Log ind