Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Nordens største madfestival for ottende gang finder sted i Aarhus i weekenden, er det med kendte gastronominavne fra ind- og udland på plakaten

”Det har været svært at lokke de ikke-lokale topkokke til Aarhus, men det skal jeg love for, at der er lavet om på nu, siger festivaldirektør Anna Lund, der er lykkedes med at skabe gode kontakter i forbindelse med, at Michelin-stjernerne blev uddelt i Aarhus tidligere på året.

Food Festival er den største af sin art i Norden. Den er bygget op over 14 områder, er spredt over 48.000 kvadratmeter på Tangkrogen i Aarhus og vil i weekenden være legeplads for omkring 30.000 gæster.

Bag festivalen står Food Organization of Denmark.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind