Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fazer Food Services, der serverer 50.000 måltider om dagen i frokostkantiner over hele landet, går på line i en evindelig balancegang mellem ønsket om økologi og en konkurrencedygtig pris, skriver FødevareWatch.
Da virksomheden tilbage i 2010 besluttede sig for at gå efter bronzemærket i økologi, var det nemlig afgørende, at virksomheden kunne bibeholde sit prisniveau, lyder det fra adm. direktør Morten Hammerich.
"Det handler om at gøre alting smartere, så omlægningen bliver finansieret via højere udnyttelsesgrad af varerne. Vi behøvede ikke at gøre en hel masse," siger Morten Hammerich, der eksemplificerer:
Jeg har helt klart den holdning, at vi vil hellere kunne stå på mål for de 40 pct. end at levere sølvmærket til en højere pris og så miste kunden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024