Der er brug for nye regler, som kan øge brandsikkerheden. HORESTA er gået sammen med De Danske Beredskaber om at lave anbefalinger, der skal øge brandsikkerheden på danske hoteller. Mere automatisering er kodeordet, fortæller organisationerne til DR P4 Nordjylland.

Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør i HORESTA, håber, at de fælles anbefalinger med politisk hjælp kan give bedre brandsikkerhed. Også på landets ældste overnatningssteder.

”Vi håber sammen med Danske Beredskaber at kunne få lavet en målrettet kampagne. Og at værktøjskassen for Danske Beredskaber bliver større. Det er desværre sådan i dag, at vi ikke har nogen godkendte trådløse alarmeringssystemer i dag, som de kan tage med ud. Det er ikke godt nok”, siger Kirsten Munch Andersen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tre år efter branden på Svinkløv: Hoteller vil stille større krav til sig selv

Det kom som et chok midt i den mørke nat, da det 81 år gamle Svinkløv Badehotel for præcis tre år siden pludselig stod i flammer og på få timer brændte ned til grunden. Siden har der ikke mindst på de ældre hoteller været stort fokus på at øge brandsikkerheden, men det kniber med konkrete tiltag fra politisk side.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne