Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Træningen frem mod OL starter ud med Cateringlandsholdets testmiddag fredag den 13. september kl. 11-16 hos Cookery i Odense, og det er muligt at komme med.

Det er første skridt på vejen mod OL for de tre landshold – når summen af træningstimer skal gøres op – og alt skal testes for et live publikum.

Forberedelserne, flowet i køkkenet og mange detaljer skal finpudses denne dag.

Kom og støt landsholdene mod medaljer ved OL. Prisen for arrangementet er 250 kr.

Tilmelding skal ske via nemtilmeld.

Se også

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind