Neonlyset fra de små bogstaver, der er sat fast på et gitter over den svenske fastfoodkæde Zócalos madbod i et hjørne af Tivoli Food Hall i København, adskiller sig en del fra de skilte, som Søren Skydt-Nielsen og hans forretningspartner, Jimmy Seide Petersen, normalt har kigget på, når de er taget på arbejde de seneste år, skriver Børsen.

Nu har de købt både restauranten i Tivolis madhaller og rettighederne til Zócalo-brandet i hele Danmark for en ukendt pris, og de har allerede planlagt åbninger af to nye restauranter til næste år. De to ejere vil gøre kæden landsdækkende og vil åbne 25 restauranter de kommende år.

Ifølge HORESTA sker der lige nu en konsolidering i den danske restaurantbranche. Som tidligere beskrevet i Børsen viser en opgørelse, som HORESTA har lavet via tal fra Danmarks Statistik, at der er sket en opbremsning i restaurantbranchen, som de seneste år er buldret afsted med nye kæder og restauranter.

"Vi oplever lige nu nogle modsatrettede bevægelser i branchen, hvor nogle restauranter klarer sig relativt godt, men hvor andre har sværere ved at klare sig på grund af den stigende konkurrence," siger Nadeem Wasi, der er medlemschef hos HORESTA.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne