Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har vækstet i mange år. Nye hoteller er kommet til, flere er renoverede, et nyt skandinavisk design er udarbejdet, personale er blevet ansat, og investeringer er indgået. Den store vækst belønnes nu med den prestigefyldte vækstpris; Børsen Gazellen 2019.

En Børsen Gazelle gives til virksomheder, der vokser kontinuerligt, og som minimum fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat over en periode på fire regnskabsår. Samtidig skal der alle år i perioden være positiv vækst.

”Prisen er en markering af, at vores arbejdsmæssige bedrifter, prioriteringer og hårde arbejde har båret frugt, og det er jeg naturligvis stolt af. Vi har fundet et behov i markedet, og det behov ser jeg frem til at arbejde videre med – også uden for landets grænser,” fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

I januar solgte den danske hotelkæde 51 procent til den tyske hoteloperatør Deutsche Hospitality, og de to skal nu sammen udforske Zleep Hotels muligheder for at indtage hotelmarkedet syd for den tyske grænse og i resten af Europa.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne