Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har vækstet i mange år. Nye hoteller er kommet til, flere er renoverede, et nyt skandinavisk design er udarbejdet, personale er blevet ansat, og investeringer er indgået. Den store vækst belønnes nu med den prestigefyldte vækstpris; Børsen Gazellen 2019.

En Børsen Gazelle gives til virksomheder, der vokser kontinuerligt, og som minimum fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat over en periode på fire regnskabsår. Samtidig skal der alle år i perioden være positiv vækst.

”Prisen er en markering af, at vores arbejdsmæssige bedrifter, prioriteringer og hårde arbejde har båret frugt, og det er jeg naturligvis stolt af. Vi har fundet et behov i markedet, og det behov ser jeg frem til at arbejde videre med – også uden for landets grænser,” fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

I januar solgte den danske hotelkæde 51 procent til den tyske hoteloperatør Deutsche Hospitality, og de to skal nu sammen udforske Zleep Hotels muligheder for at indtage hotelmarkedet syd for den tyske grænse og i resten af Europa.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne