Den landsdækkende burgerkæde Burger Shack er klar til at åbne en ny restaurant i Vejle. Det bekræfter Burger Shack-direktør Christoffer No Kjærholm for Vafo.dk.

”Vi forventer at slå dørene op i starten af november til det, der bliver vores første restaurant med drive-thru”, fortæller Christoffer No Kjærholm om den nye restaurant.

Kæden er i øjeblikket ved at søge efter personale til filialen i det store transportcenter i Vejle Nord.

Burger Shack har i forvejen 13 restauranter - herunder en i Nørregade i Vejle - men som nævnt bliver den nye restaurant den første med drive-thru.

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne