AIPC repræsenterer et globalt netværk med mere end 185 førende kongrescentre i 60 lande. Organisationen har stor indflydelse qua sin position som brancheorganisation for topledere af konference- og kongrescentre verden over. BC Hospitality Group peger på, at der med Allan L. Agerholm i bestyrelsen vil komme ekstra fokus på København som attraktiv og ikke mindst ansvarlig mødedestination.

Ud over at være en af Danmarks største og førende virksomheder inden for hoteller, konference, messer og hospitality, er BC Hospitality Group i fuld gang med at udvide Bella Center med opførelsen af en 14.000 kvadratmeter ny kongreshal. Den nye hal bliver delt op i en 7.000 kvadratmeter kongreshal med plads til 7.000 siddende gæster - den største af sin art i Nordeuropa og 7.000 fleksible kvadratmeter velegnet til forskellige typer arrangementer.

Allan L. Agerholm siger: ”Med min nye rolle som bestyrelsesmedlem hos AIPC, kan jeg bidrage med solid erfaring og viden om alle aspekter i branchen. Det er naturligvis på dagsorden at tiltrække endnu mere opmærksomhed til København som kongres- og mødeby og udvidelsen af Bella Center er med til at understrege det”.

Han fortæller yderligere, at den nye kongreshal vil supplere og støtte København i fortsat at være blandt verdens førende kongresdestinationer, da byen kan imødekomme efterspørgslen og sige ja tak til flere og markant større kongresser og konferencer i forhold til, hvordan det er nu. Den nye kongreshal står færdig i foråret 2021.

Læs mere om AIPC her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

30-årig tror på potentialet i forpagtning

Den nye forpagter på værtshuset Åstuen i Tørring, 30-årige Kasper Hertz Ølholm, er fuld af optimisme. Han overtog i begyndelsen af august forpagtningen af Åstuen, der forinden havde været lukket i en måneds tid, skriver HSFO.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne