Den nye forpagter på værtshuset Åstuen i Tørring, 30-årige Kasper Hertz Ølholm, er fuld af optimisme. Han overtog i begyndelsen af august forpagtningen af Åstuen, der forinden havde været lukket i en måneds tid, skriver HSFO.dk.

Den første måned brugte han på at renovere stedet, udskifte dele af interiøret og ikke mindst gøre rent. Lørdag 7. september, dagen inden sin egen 30 års fødselsdag, slog Kasper Hertz Ølholm så dørene op til "det nye Åstuen", som han selv omtaler stedet på de sociale medier.

Den nye forpagter kommer fra Middelfart og har de seneste ni år arbejdet med online salg og marketing. Kasper Hertz Ølholm har dog længe haft en drøm om at blive selvstændig, og da flere af hans venner og bekendte driver eller har drevet værtshuse og diskoteker, begyndte han at søge efter sit eget sted.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne