Den nye forpagter på værtshuset Åstuen i Tørring, 30-årige Kasper Hertz Ølholm, er fuld af optimisme. Han overtog i begyndelsen af august forpagtningen af Åstuen, der forinden havde været lukket i en måneds tid, skriver HSFO.dk.

Den første måned brugte han på at renovere stedet, udskifte dele af interiøret og ikke mindst gøre rent. Lørdag 7. september, dagen inden sin egen 30 års fødselsdag, slog Kasper Hertz Ølholm så dørene op til "det nye Åstuen", som han selv omtaler stedet på de sociale medier.

Den nye forpagter kommer fra Middelfart og har de seneste ni år arbejdet med online salg og marketing. Kasper Hertz Ølholm har dog længe haft en drøm om at blive selvstændig, og da flere af hans venner og bekendte driver eller har drevet værtshuse og diskoteker, begyndte han at søge efter sit eget sted.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne