Det var kartoflen, der havde den absolutte hovedrolle i Vejle, da vinderne af årets Kartoffelpris skulle findes, skriver TV Syd. Otte kokke kæmpede om at vinde Kartoffelprisen 2019. Det gælder om at tilberede den bedste tre-retters menu med kartoffel som hovedbestanddel i hver ret.

Det er tredje gang, at prisen uddeles, og i år blev vinderne kæresteparret Bjarke Jeppesen, som er kok på Hotel Hesselet i Nyborg, og kokkeelev Marie Ipsen fra Café Gran i Horsens, som begge ser et stort potentiale i den gamle grøntsag.

”Kartoflen er en grøntsag, der ikke får helt nok kærlighed længere. Derfor er det en sjov udfordring at give den en helt masse opmærksomhed og lege med dens smage og evner. Den har jo sindssygt mange evner”, siger Marie Ipsen.

Med titlen som vinder fulgte også et rejselegat på 20.000 kroner.

Gram Skole vandt Danhostels konkurrence om FN’s Verdensmål

Med konkurrencen ”Hvordan vil I leve op til FN’s Verdensmål?” ønsker Danhostel at være med til at aktivere skoleklasserne rundt om i landet til at arbejde med verdensmålene. Konkurrencen var målrettet klassetrinene 4.-9. klasse på alle folke- og privatskoler i landet.

Verdens første World Cup for tjenere afholdes på Foodexpo

Der bliver trancheret, flamberet og åbnet champagneflasker med sabel, når Foodexpo 22.-24. marts byder indenfor til Nordens største fødevaremesse i MCH Messecenter Herning. Her kan besøgende glæde sig til at overvære den allerførste udgave af World Cup for tjenere, der afholdes af Dansk Gastronomisk Union.

Møde- og eventbranchens bedste skal nu findes!

Til og med 14. marts kan du være med til at hædre branchens bedste. Stem på møde- og eventbranchens bedste mødefaciliteter, koncepter, service, events og young talent. Afstemningen foregår på hjemmesiden for Nordic Meetings & Events Expo.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne