Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var kartoflen, der havde den absolutte hovedrolle i Vejle, da vinderne af årets Kartoffelpris skulle findes, skriver TV Syd. Otte kokke kæmpede om at vinde Kartoffelprisen 2019. Det gælder om at tilberede den bedste tre-retters menu med kartoffel som hovedbestanddel i hver ret.
Det er tredje gang, at prisen uddeles, og i år blev vinderne kæresteparret Bjarke Jeppesen, som er kok på Hotel Hesselet i Nyborg, og kokkeelev Marie Ipsen fra Café Gran i Horsens, som begge ser et stort potentiale i den gamle grøntsag.
”Kartoflen er en grøntsag, der ikke får helt nok kærlighed længere. Derfor er det en sjov udfordring at give den en helt masse opmærksomhed og lege med dens smage og evner. Den har jo sindssygt mange evner”, siger Marie Ipsen.
Med titlen som vinder fulgte også et rejselegat på 20.000 kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025