Dennis Skaarup var den første til at introducere fri bar herhjemme, da han efter sin hjemkomst fra en tur til Spanien opkøbte sin første natklub i samarbejde med tre andre partnere i 1994. Diskotek Woodstock blev forsøgskanin på det helt nyt klubkoncept med fri bar, og publikum væltede ind. Senere etablerede han Diskotek In, skriver Politiken.

For nylig lukkede Dennis Skaarup så sin fjerde og foreløbig sidste natklub, Level, der holdt til på Gammel Torv. Og med den trækker han også stikket til nattelivet i København efter 25 år.

Selv mener han, at han har mistet grebet om de unge.

»Det er jo en guldske-generation, vi har i dag, hvor far og mor langer guldkortet over køkkenbordet, så de unge kan købe borde på klubberne til 25.000 kr. Folk går i dyre Dior-sko og sprøjter champagne til flere tusinde kroner ud over dem på dansegulvet. Der er ingen respekt mere”, mener han.

Har du fået læst?

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Fodboldspiller lukker sit værtshus

Det såkaldt brune værtshus findes stadig flere andre steder i Horsens, men ånden og kammeratskabet fra knap 53 år i røg og damp på ét af de ældste af dem, Børsen, forsvandt søndag 5. januar, da indehaver Philip Bank serverede den sidste pilsner, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne