August Lund er tidligere bankmand og medejer af Cofoco. Nu bruger han sin tid og penge på bæredygtighed, skriver Politiken. Når det kommer til klimabevidsthed bruger han rygeeksemplet, fordi det viser, hvordan folk kan ændre holdning og opførsel på kort tid. Da Restaurant Cofoco åbnede for 15 år siden og blev den første ikkerygerrestaurant i Danmark, var der ramaskrig, og gæsterne klagede over, at de ikke længere kunne gå på restaurant med morfar, der ville ryge hele tiden.

Han tror, at den samme holdningsændring vil ramme vores forståelse af, hvad vores handlinger gør for klimaet. Og han vil i sit eget virke gøre, hvad han kan for at skubbe i den rigtige retning med små konkrete tiltag i hverdagen. Derfor har han også lige købt halvdelen af Riccos kaffebar og åbnet et bæredygtigt plastikfrit Hotel Coco på Vesterbrogade. Små nøk.

”Vi kan åbenbart umuligt forholde os til klima, før vi mærker det i hverdagen. Problemet er, når det er for tæt på, så er det for sent, når vi står under vand”.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne