Personalet på måtte finde flere stole frem, da der tirsdag formiddag var informationsmøde på Bandholm Hotel for personer, som ønsker arbejde på det lollandske luksushotel. Det skriver Folketidende.dk.

Mødet var kommet i stand gennem et samarbejde med Jobcenter Lolland og Celf og skulle hjælpe med at besætte den lange række af stillinger, som er blevet ledige, efter hotellet er blevet solgt til nye ejere.

”Lige nu har vi omkring 20 ubesatte stillinger, så det, vi mangler, er ansatte”, forklarede hotelchef Piia Kirkensgaard, der selv er nyansat på hotellet i Bandholm.

Og hun var ikke den eneste nye leder, som bød de omkring 50 jobinteresserede velkommen.

Køkkenchef Anders Poulsen har været køkkenchef på top-restauranter i både Danmark og Norge og skal nu trylle i køkkenet på Bandholm Hotel. Han slog med det samme fast, at han forventer et personale på hotellet, som vil gøre det ypperste for gæsterne.

Læs hele historien her.

www.bandholmhotel.dk

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne