Personalet på måtte finde flere stole frem, da der tirsdag formiddag var informationsmøde på Bandholm Hotel for personer, som ønsker arbejde på det lollandske luksushotel. Det skriver Folketidende.dk.

Mødet var kommet i stand gennem et samarbejde med Jobcenter Lolland og Celf og skulle hjælpe med at besætte den lange række af stillinger, som er blevet ledige, efter hotellet er blevet solgt til nye ejere.

”Lige nu har vi omkring 20 ubesatte stillinger, så det, vi mangler, er ansatte”, forklarede hotelchef Piia Kirkensgaard, der selv er nyansat på hotellet i Bandholm.

Og hun var ikke den eneste nye leder, som bød de omkring 50 jobinteresserede velkommen.

Køkkenchef Anders Poulsen har været køkkenchef på top-restauranter i både Danmark og Norge og skal nu trylle i køkkenet på Bandholm Hotel. Han slog med det samme fast, at han forventer et personale på hotellet, som vil gøre det ypperste for gæsterne.

Læs hele historien her.

www.bandholmhotel.dk

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne