Sinatur Hotel & Konference har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Miljøpåvirkningen er så lav som muligt, og økologi og lokale fødevarer er altid første prioritet. Men når man vil skabe en bæredygtig og klimavenlig forretning, må man også involvere de mennesker, man kommer i berøring med.

"I Sinatur har vi et mål om at dele vores begejstring for naturen og inspirere vores gæster til at passe bedre på den sammen med os. Derfor er alle medarbejdere på Sinatur-hotellerne også aktive ambassadører for en mere bæredygtig adfærd. Nu tilbyder vi 20 pct. rabat på møder og konferencer hen over vinteren, så vi kan få flere af de gæster i tale, som allerede er på rette vej", siger Claus Nielsen, der er direktør for Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference.

Møde- og konferencegæster kan få rabat hos Sinatur fra november-februar, hvis deres virksomhed eller organisation har konkrete klimamål, der er kommunikeret offentligt – og hvis de har en strategi for, hvordan de vil nå dem.

Det er jo et fælles anliggende at passe på vores smukke omgivelser og natur," påpeger Claus Nielsen. "Derfor vil vi gerne belønne dem, der går forrest og er med til at tage et samfundsansvar."

Ud over rabatten tilbyder den lokale hoteldirektør at holde et kort oplæg for deltagerne som indledning på deres møde eller konference:

"Sinatur har arbejdet med bæredygtighed gennem en årrække, og vi har en masse konkret viden og erfaring, andre kan drage nytte af. Samtidig får vi selv inspiration, fordi gæsterne også har sat sig strategiske klimamål. Vi vil nemlig gerne investere i handlefællesskaber, som kan gøre en mærkbar forskel for det samfund, vi er en del af."

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne