Sinatur Hotel & Konference har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Miljøpåvirkningen er så lav som muligt, og økologi og lokale fødevarer er altid første prioritet. Men når man vil skabe en bæredygtig og klimavenlig forretning, må man også involvere de mennesker, man kommer i berøring med.

"I Sinatur har vi et mål om at dele vores begejstring for naturen og inspirere vores gæster til at passe bedre på den sammen med os. Derfor er alle medarbejdere på Sinatur-hotellerne også aktive ambassadører for en mere bæredygtig adfærd. Nu tilbyder vi 20 pct. rabat på møder og konferencer hen over vinteren, så vi kan få flere af de gæster i tale, som allerede er på rette vej", siger Claus Nielsen, der er direktør for Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference.

Møde- og konferencegæster kan få rabat hos Sinatur fra november-februar, hvis deres virksomhed eller organisation har konkrete klimamål, der er kommunikeret offentligt – og hvis de har en strategi for, hvordan de vil nå dem.

Det er jo et fælles anliggende at passe på vores smukke omgivelser og natur," påpeger Claus Nielsen. "Derfor vil vi gerne belønne dem, der går forrest og er med til at tage et samfundsansvar."

Ud over rabatten tilbyder den lokale hoteldirektør at holde et kort oplæg for deltagerne som indledning på deres møde eller konference:

"Sinatur har arbejdet med bæredygtighed gennem en årrække, og vi har en masse konkret viden og erfaring, andre kan drage nytte af. Samtidig får vi selv inspiration, fordi gæsterne også har sat sig strategiske klimamål. Vi vil nemlig gerne investere i handlefællesskaber, som kan gøre en mærkbar forskel for det samfund, vi er en del af."

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne