Sinatur Hotel & Konference har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Miljøpåvirkningen er så lav som muligt, og økologi og lokale fødevarer er altid første prioritet. Men når man vil skabe en bæredygtig og klimavenlig forretning, må man også involvere de mennesker, man kommer i berøring med.

"I Sinatur har vi et mål om at dele vores begejstring for naturen og inspirere vores gæster til at passe bedre på den sammen med os. Derfor er alle medarbejdere på Sinatur-hotellerne også aktive ambassadører for en mere bæredygtig adfærd. Nu tilbyder vi 20 pct. rabat på møder og konferencer hen over vinteren, så vi kan få flere af de gæster i tale, som allerede er på rette vej", siger Claus Nielsen, der er direktør for Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference.

Møde- og konferencegæster kan få rabat hos Sinatur fra november-februar, hvis deres virksomhed eller organisation har konkrete klimamål, der er kommunikeret offentligt – og hvis de har en strategi for, hvordan de vil nå dem.

Det er jo et fælles anliggende at passe på vores smukke omgivelser og natur," påpeger Claus Nielsen. "Derfor vil vi gerne belønne dem, der går forrest og er med til at tage et samfundsansvar."

Ud over rabatten tilbyder den lokale hoteldirektør at holde et kort oplæg for deltagerne som indledning på deres møde eller konference:

"Sinatur har arbejdet med bæredygtighed gennem en årrække, og vi har en masse konkret viden og erfaring, andre kan drage nytte af. Samtidig får vi selv inspiration, fordi gæsterne også har sat sig strategiske klimamål. Vi vil nemlig gerne investere i handlefællesskaber, som kan gøre en mærkbar forskel for det samfund, vi er en del af."

Flyselskab serverer kaffe i spiselige kopper

Flyselskabet Air New Zealand serverer hvert år over otte millioner kopper kaffe ombord på deres fly, og selvom de bruger genbrugelige, plantebaserede kopper, så bliver de otte millioner kopper alligevel til en del affald om året, skriver EB.dk.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne