Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter mange år i Fredericias gamle kælderrestaurant, var løbet kørt for kælderen, der gav navn til Michelin-restauranten Ti Trin Ned. At drive en af landets bedste restauranter er en krævende disciplin, der kræver konstant fornyelse og forbedring, hvis man ikke skal falde bag om dansen. Energien var forsvundet fra den gamle kælder. Den erkendelse gjorde parret Mette og Rainer Gassner efter 17 år bag roret på den kendte restaurant, skriver Frdb.dk.
”Vi kunne ikke komme videre med restauranten. Som sådan var vi ikke trætte af kælderen, men der var ikke mere, vi kunne gøre for at forbedre oplevelsen i den. Vi skal hele tiden gøre oplevelsen af at spise hos os bedre”, siger Mette Gassner.
Tiden var inde til en markant forandring, og i januar kunne Ti Trin Ned slå dørene op for en splinterny restaurant i Fredericias nye havnekvarter. Restauranten ligger med panoramaudsigt ud over Lillebælt og med udsigt til Den Nye Lillebæltsbro.
Læs hele historien og se billeder fra den nye restaurant her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024