Efter mange år i Fredericias gamle kælderrestaurant, var løbet kørt for kælderen, der gav navn til Michelin-restauranten Ti Trin Ned. At drive en af landets bedste restauranter er en krævende disciplin, der kræver konstant fornyelse og forbedring, hvis man ikke skal falde bag om dansen. Energien var forsvundet fra den gamle kælder. Den erkendelse gjorde parret Mette og Rainer Gassner efter 17 år bag roret på den kendte restaurant, skriver Frdb.dk.

”Vi kunne ikke komme videre med restauranten. Som sådan var vi ikke trætte af kælderen, men der var ikke mere, vi kunne gøre for at forbedre oplevelsen i den. Vi skal hele tiden gøre oplevelsen af at spise hos os bedre”, siger Mette Gassner.

Tiden var inde til en markant forandring, og i januar kunne Ti Trin Ned slå dørene op for en splinterny restaurant i Fredericias nye havnekvarter. Restauranten ligger med panoramaudsigt ud over Lillebælt og med udsigt til Den Nye Lillebæltsbro.

Læs hele historien og se billeder fra den nye restaurant her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne