Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Igennem tre år har Jesper Koch forberedt åbningen af Syttende. Resultatet er en restaurant i særklasse, hvor der venter gæsterne en sublim gastronomisk oplevelse med fokus på råvarer fra øverste hylde.

”På Syttende er råvarerne livsnerven i alt, hvad vi gør. Vi ligger i hjertet af Sønderjylland, der er kendt og elsket for råvarer af absolut højeste kvalitet som f.eks. marsklam, vildt, bær, frugt, nødder, kål og uendeligt meget mere. Så vores vagtelæg er fra Broager, honningen fra bistader ved Sønderborgs enge, melet fra Skærtoftmølle i Augustenborg osv. Vi henter ramsløg, havtorn, svampe, hasselnødder, brombær, æbler og blommer fra kystskovene, de gamle overdrev og plantagerne på Als og omkring Sønderborg”, siger Jesper Koch og fortsætter:

Jesper Koch har arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere to- og trestjernede Michelin-restauranter. Siden gik turen til Århus, hvor han står bag successer som Brdr. Koch, Kocherier og Det Glade Vanvid. Nu er sønderjyden endelig vendt hjem til Sønderjylland og Syttende.

 Til Syttendes køkken har Jesper Koch hentet Peter Rødsgaard i Stockholm, hvor han de seneste tre år har været en del af The Grand Hotels gastronomiske succes, der bl.a. omfatter to Michelin-restauranter. På Peter Rødsgaards CV er også en af verdens bedste restauranter, Mirazur i Nice, Svinkløv Badehotel og så selvfølgelig flere af Jesper Kochs restauranter i Århus. For det er nemlig her, de to kokke mødte hinanden for ti år siden og straks fandt ud af, at de kan noget helt særligt sammen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne