Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Igennem tre år har Jesper Koch forberedt åbningen af Syttende. Resultatet er en restaurant i særklasse, hvor der venter gæsterne en sublim gastronomisk oplevelse med fokus på råvarer fra øverste hylde.

”På Syttende er råvarerne livsnerven i alt, hvad vi gør. Vi ligger i hjertet af Sønderjylland, der er kendt og elsket for råvarer af absolut højeste kvalitet som f.eks. marsklam, vildt, bær, frugt, nødder, kål og uendeligt meget mere. Så vores vagtelæg er fra Broager, honningen fra bistader ved Sønderborgs enge, melet fra Skærtoftmølle i Augustenborg osv. Vi henter ramsløg, havtorn, svampe, hasselnødder, brombær, æbler og blommer fra kystskovene, de gamle overdrev og plantagerne på Als og omkring Sønderborg”, siger Jesper Koch og fortsætter:

Jesper Koch har arbejdet på en perlerække af restauranter i ind- og udland, herunder flere to- og trestjernede Michelin-restauranter. Siden gik turen til Århus, hvor han står bag successer som Brdr. Koch, Kocherier og Det Glade Vanvid. Nu er sønderjyden endelig vendt hjem til Sønderjylland og Syttende.

 Til Syttendes køkken har Jesper Koch hentet Peter Rødsgaard i Stockholm, hvor han de seneste tre år har været en del af The Grand Hotels gastronomiske succes, der bl.a. omfatter to Michelin-restauranter. På Peter Rødsgaards CV er også en af verdens bedste restauranter, Mirazur i Nice, Svinkløv Badehotel og så selvfølgelig flere af Jesper Kochs restauranter i Århus. For det er nemlig her, de to kokke mødte hinanden for ti år siden og straks fandt ud af, at de kan noget helt særligt sammen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne