Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hallernes Smørrebrøds mest indbringende butik sælger for 1 mio. kr. per kvadratmeter årligt. Smørrebrødsbaren er placeret i en dobbeltstand på 25 kvadratmeter midt i Torvehallerne i det indre København, og her har minikæden på i alt fire forretninger formået at overhale detailbutikkerne indenom, ifølge medstifter og serieiværksætter Mikkel Sarbo, skriver FødevareWatch.dk.
Han sidder bl.a. som bestyrelsesmedlem i Coop og er dermed ikke ukendt udi detailbranchens kvadratmetersalg.
"Hvis du tager en dygtig detailbutik med en god, central placering i en større dansk by, vil den på minimum 600 kvadratmeter kunne omsætte i omegnen af 50 mio. kr. Det svarer til en årlig omsætning på godt 83.000 kr. for hver af butikkens kvadratmeter," siger medstifteren til FødevareWatch, der møder ham en tidlig morgen i Torvehallerne.
Laver Mikkel Sarbo sammenligningen med den gennemsnitlige restaurant i hovedstaden, bliver der brugt mellem 20-50 kvadratmeter til en omsætning på 1 mio. kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025