Med i dag 1.000 ansatte og en omsætning på 1,2 milliarder kroner er BC Hospitality Group i dag en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. For at sikre, at BCHG stadig kan bevare sin konkurrencekraft, har det været nødvendigt at foretage en række strukturelle ændringer, der betyder, at koncernen i disse dage må sige farvel til lidt under 30 ansatte. Det skriver Standby.dk.

Herudover har Anders Duelund, der har været direktør for hotelforretningen i BCHG, efter gensidig aftale valgt at fratræde samtidig med de øvrige ændringer i organisationen.

“Vores organisation har været under forandring siden 2014, og dette er den seneste og forhåbentligt sidste ændring, der skal sikre, at vi er så effektive og konkurrencedygtige som overhovedet muligt. Ud af de 20 byer i verden, som vi oftest konkurrerer med, så er kongres- og udstillingscentrene hos 18 af dem offentligt ejede, og dermed betaler de ikke husleje eller laver med vilje ikke overskud. Vi skal dermed være meget mere effektive og dygtigere end alle andre for at vinde arrangementer til København,” siger koncernchef Allan L. Agerholm til STANDBY.dk.

Møde- og eventbranchens bedste skal nu findes!

Til og med 14. marts kan du være med til at hædre branchens bedste. Stem på møde- og eventbranchens bedste mødefaciliteter, koncepter, service, events og young talent. Afstemningen foregår på hjemmesiden for Nordic Meetings & Events Expo.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne