Med i dag 1.000 ansatte og en omsætning på 1,2 milliarder kroner er BC Hospitality Group i dag en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. For at sikre, at BCHG stadig kan bevare sin konkurrencekraft, har det været nødvendigt at foretage en række strukturelle ændringer, der betyder, at koncernen i disse dage må sige farvel til lidt under 30 ansatte. Det skriver Standby.dk.

Herudover har Anders Duelund, der har været direktør for hotelforretningen i BCHG, efter gensidig aftale valgt at fratræde samtidig med de øvrige ændringer i organisationen.

“Vores organisation har været under forandring siden 2014, og dette er den seneste og forhåbentligt sidste ændring, der skal sikre, at vi er så effektive og konkurrencedygtige som overhovedet muligt. Ud af de 20 byer i verden, som vi oftest konkurrerer med, så er kongres- og udstillingscentrene hos 18 af dem offentligt ejede, og dermed betaler de ikke husleje eller laver med vilje ikke overskud. Vi skal dermed være meget mere effektive og dygtigere end alle andre for at vinde arrangementer til København,” siger koncernchef Allan L. Agerholm til STANDBY.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne