Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De gør ikke meget væsen af sig. Hverken med store annoncer eller på hjemmesiden, og alligevel fylder Sushimania på et punkt i landskabet. Målt på butikker er kæden i løbet af kun fem år blevet landets største, skriver FødevareWatch.dk.

Ifølge ejer siden 2014 og chefarkitekt bag ekspansionen, Karam Ayad, er det helt basale greb, som har drevet vækstmotoren.

"Vi har ikke opfundet den dybe tallerken. Det er handler om god service og god sushi og noget, der er let at tage med. Det er take away, vi går op i, og en bæredygtig produktion med fokus på dansk laks og økologiske ris," siger han.

Sushimania har i dag 26 butikker, og det er forventningen at ramme 28 inden året er omme.

Læs hele historien her.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind