Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De gør ikke meget væsen af sig. Hverken med store annoncer eller på hjemmesiden, og alligevel fylder Sushimania på et punkt i landskabet. Målt på butikker er kæden i løbet af kun fem år blevet landets største, skriver FødevareWatch.dk.
Ifølge ejer siden 2014 og chefarkitekt bag ekspansionen, Karam Ayad, er det helt basale greb, som har drevet vækstmotoren.
"Vi har ikke opfundet den dybe tallerken. Det er handler om god service og god sushi og noget, der er let at tage med. Det er take away, vi går op i, og en bæredygtig produktion med fokus på dansk laks og økologiske ris," siger han.
Sushimania har i dag 26 butikker, og det er forventningen at ramme 28 inden året er omme.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025