Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

White Guide har de seneste år nærmest overhalet Michelin-guiden i mange fagfolks øjne. Det skyldes ikke mindst, at anmeldelserne i White Guide er transparente på en måde, så man kan se hvor mange point, et spisested har fået for f.eks. mad og service, skriver MigOgKbh.dk.

Der skulle ikke gå mere end tre måneder, fra Alchemist åbnede, til de vandt den suverænt mest prestigiøse kategori – nemlig Årets Restaurant.

Herunder er et samlet overblik over årets nominerede og vindere:

Årets restaurant:

Alchemist

Årets vinoplevelse:

AOC

Årets smag for skillingen:

Lieffroy

Årets øloplevelse

Broaden & Build

Årets nye restaurant:

À Terre

Årets kør hjem-drikkevaremenu:

Kadeau

Årets fiske- og skaldyrsrestaurant:

Koks

Årets dessertoplevelse:

Søllerød Kro

Årets feelgood oplevelse:

Anarki

Årets bæredygtige:

Moment

Årets unge kokketalent:

Mette Brink Søberg (Noma)

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind