Et område der tidligere har været anvendt til containerterminal for Aarhus Havn skal i fremtiden danne ramme om et hotel med plads til 2.000 konferencegæster, 500 værelser og en bar i 76 meters højde, skriver ByensEjendom.dk.

”Det er et projekt, der bidrager til byen på rigtigt mange måder. Aarhus er nemlig blevet internationalt kendt som en attraktiv by at afholde konferencer i, og der er rekordmange konferencer, der finder sted her i Aarhus. Det giver en enorm værdi for vores by. Både konferencer og kongresser udgør en større og større del af dansk turisme, og når vi i Aarhus er vært for de helt store konferencer, så genererer det et væsentligt skattemæssigt provenue”, sagde medlem af Teknisk Udvalg for Socialdemokratiet, Louise Lindskrog.

Anpartsselskabet Bassin 7 ved Rune Kilden sammen med blandt andre Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og arkitekten Bjarke Ingels, blev i maj 2017 præsenteret som vindere af retten til hotel- og kongresbyggeriet på Aarhus Ø, som blandt andre norske Petter Stordalen også havde budt ind på.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Hotelkæde beholder særpris i Danmark

Tirsdag aften modtog Scandic prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion (inddragelse i et fællesskab eller en sammenhæng, red.), skriver Standby.dk

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne