Et område der tidligere har været anvendt til containerterminal for Aarhus Havn skal i fremtiden danne ramme om et hotel med plads til 2.000 konferencegæster, 500 værelser og en bar i 76 meters højde, skriver ByensEjendom.dk.

”Det er et projekt, der bidrager til byen på rigtigt mange måder. Aarhus er nemlig blevet internationalt kendt som en attraktiv by at afholde konferencer i, og der er rekordmange konferencer, der finder sted her i Aarhus. Det giver en enorm værdi for vores by. Både konferencer og kongresser udgør en større og større del af dansk turisme, og når vi i Aarhus er vært for de helt store konferencer, så genererer det et væsentligt skattemæssigt provenue”, sagde medlem af Teknisk Udvalg for Socialdemokratiet, Louise Lindskrog.

Anpartsselskabet Bassin 7 ved Rune Kilden sammen med blandt andre Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen og arkitekten Bjarke Ingels, blev i maj 2017 præsenteret som vindere af retten til hotel- og kongresbyggeriet på Aarhus Ø, som blandt andre norske Petter Stordalen også havde budt ind på.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne