Det blev en kæmpe succes, da den odenseanske kok Umut Sakarya vendte hjem til barndomsbyen Odense for at åbne sin popup-restaurant, der har til huse hos Albani. Allerede tre timer inden åbningen af Guldgrillen i Odense begyndte der at danne sig en kø foran Anarkist ølbar, hvor den midlertidige fynske udgave af Guldgrillen er placeret, skriver Fyens Stiftstidende.

” Allerede klokken ni sad der en mand med en sixpack og en campingstol, og derfra kom der en kæmpe kø. Vi havde slet ikke regnet med, at der ville komme så mange mennesker”, fortæller Umut Sakarya over mobilen i en pause fra "Vild med dans"-træning.

Alt i alt var der mellem 800 til 900 mennesker, der besøgte åbningen af Guldgrillen på Anarkist.

Har du fået læst?

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne