Mindre madspild er ikke en ny tanke i HORESTA. Men hvor det tidligere var et rent økonomisk spørgsmål, som kunne forvandle røde bundlinjer til sorte, er der i dag også et tydeligt miljøaspekt i det. Og HORESTAs medlemmer har det sjovt med at finde på nye ideer, skriver Planet-Tech.dk.

Det fortæller miljøchef i HORESTA, Mikal Holt Jensen, som peger på, at den store forandring er sket, efter at forbrugerne nu også har set lyset.

“Det er tydeligt for os, at der er en øget forbrugerbevidsthed omkring det. Og det har skærpet vores medlemmers interesse for at udnytte råvarerne fuldt ud,” fortæller han og peger på, at husholdningerne i Danmark står for mere madspild end restauranter, cafeer og cateringfirmaer. Vi har alle et ansvar, og som fagpersoner og professionelle har vi mulighed for at dele vores erfaringer og inspirere husholdningerne til at skære mindre af grøntsagerne og tænke over, hvordan vi kan bruge skrællerne,” siger han.

HORESTA har succes med at bruge en positivt motiverende tilgang til at mindske madspild og at involvere medlemmerne i arbejdet med at finde på og sprede gode ideer.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne