Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kåringen fandt sted søndag aften på Hotel Hesselet i Nyborg. Den Danske Spiseguide uddelte i alt 18 priser, skriver Kanal Frederikshavn.

”Jeg er ganske enkelt vanvittig stolt af mit team i Frederikshavn, siger Tonny Kristensen, som er ejer og køkkenchef på Restaurant Essens.

Tonny Kristensen vandt den samme pris i 2013. Dengang var det med Restaurant Snerlen.

Årets nominerede og vindere 2019

Årets Gennembrud: Alchemist 2.0, København

Årets Grønne Køkken: Noma, København

Årets Exotic/Spicy: Fusion, Aalborg

Årets Restaurantchef: Jesper Kristensen, Pasfall

Årets Restaurant Profil: James Spreadbury, Noma

Årets Teamwork: Kadeau, København

Årets Fisk-/Skaldyrsrestaurant: Essens, Frederikshavn

Årets Bistro/Brasseri/Trattoria/Spisested: Skipperstuen, Dyvig Badehotel

Årets Landevejskro: Fladbro Kro, Randers

Årets Smørrebrød/Frokostrestaurant: Schønnemann, København

Årets Avec&Vinkort: Dyvig Badehotel, Nordborg

Årets Sommelier: Søren Haumann Jensen & Kent D. Sigerström, Frederikshøj, Aarhus

Årets Bo&Spis Adresse:  Molskroen, Ebeltoft

Årets Oste:  Molskroen, Ebeltoft

Årets Dessert: Dragsholm Slot, Hørve

Årets Souschef: Mikkel Barth, Pasfall

Årets Kokkeprofil: Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel

Årets Restaurant: AOC, København

Log ind