Hvis man vil have sund fastfood, må man kigge andetsteds end myPOKÈ, som lukker. Det fortæller kædens ejer, Søren Sehested, mandag aften i et opslag på Facebook, skriver EB.dk.

'Det har vist sig for svært for mig at gøre det til en god forretning uden at blive nødt til at slække på kvaliteten. Jeg er på mange måder mega stolt over det som vi har skabt. Et brand, et koncept som selv i sine spæde skridt hurtigt er blevet kendt for kvalitet og den høje standard,' skriver han.

Kæden havde restauranter på Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, Hellerup og i Illum.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne