Hvis man vil have sund fastfood, må man kigge andetsteds end myPOKÈ, som lukker. Det fortæller kædens ejer, Søren Sehested, mandag aften i et opslag på Facebook, skriver EB.dk.

'Det har vist sig for svært for mig at gøre det til en god forretning uden at blive nødt til at slække på kvaliteten. Jeg er på mange måder mega stolt over det som vi har skabt. Et brand, et koncept som selv i sine spæde skridt hurtigt er blevet kendt for kvalitet og den høje standard,' skriver han.

Kæden havde restauranter på Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, Hellerup og i Illum.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne