Sushimania er i løbet af få år vokset til at være landets største sushikæde målt på antallet af butikker, og inden året er omme, er det planen at ramme 28 butikker, skriver FødevareWatch.dk.

"Det var vores drøm at åbne 30 butikker i de 30 største byer. Men vi har også haft succes i mindre byer som Hobro og Skive, som har overrasket os positivt. Det sætter måske 10 – 15 ekstra butikker på kortet," siger ejer og adm. direktør Karam Ayad.

Karam Ayad og resten af kædens fire franchisetagere er også begyndt at tale højt om at åbne i udlandet. Som han siger, er det et spørgsmål om tid. Lige nu bruger Karam Ayad dog stadig sin fulde energi på den danske forretning, og det at skulle til at se mod udlandet er både en vision og noget overvældende.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne