Næsten alle bodejere i det gamle Arkaden fortsætter, når madmarkedet genåbner i starten af oktober. Det skyldes ikke mindst den nye ejer Tahir Siddique, der har ladet de gamle bodejere komme tilbage uden at skulle betale et nyt depositum, skriver Fyens.dk.

De tidligere ejere Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensen begærede selv selskabet bag madmarkedet konkurs den 31. juli, og siden har kuratoren Flemming Hartvig Pedersen arbejdet for at udrede trådene bag det kuldsejlede projekt. Imens har ejeren af bygningen, Karsten Bill Rasmussen, forsøgt at få udlejet lokalerne igen og der gik ikke lang tid, før Tahir Siddique meldte sin interesse.

Den 1. september underskrev han en femårig lejekontrakt og i forbindelse med forhandlingerne mellem de gamle bodejere valgte han at give afkald på et ellers normalt krav om betaling af et depositum, der blandt andet kan dække udgifterne i forbindelse med skift i boderne.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne