Næsten alle bodejere i det gamle Arkaden fortsætter, når madmarkedet genåbner i starten af oktober. Det skyldes ikke mindst den nye ejer Tahir Siddique, der har ladet de gamle bodejere komme tilbage uden at skulle betale et nyt depositum, skriver Fyens.dk.

De tidligere ejere Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensen begærede selv selskabet bag madmarkedet konkurs den 31. juli, og siden har kuratoren Flemming Hartvig Pedersen arbejdet for at udrede trådene bag det kuldsejlede projekt. Imens har ejeren af bygningen, Karsten Bill Rasmussen, forsøgt at få udlejet lokalerne igen og der gik ikke lang tid, før Tahir Siddique meldte sin interesse.

Den 1. september underskrev han en femårig lejekontrakt og i forbindelse med forhandlingerne mellem de gamle bodejere valgte han at give afkald på et ellers normalt krav om betaling af et depositum, der blandt andet kan dække udgifterne i forbindelse med skift i boderne.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne