Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Arla Pro går sammen med Kokkelandsholdet i et strategisk samarbejde om at fremme dansk gastronomi herhjemme og ude i verden. De to parter indgår en femårig aftale med en ambition om for første gang nogensinde at vinde den samlede konkurrence i VM for kokke i Strassburg i 2022. Det nye samarbejde træder i kraft den 1. januar 2020.
Kokkelandsholdet består af et senior-, junior- og cateringlandshold og har siden 2017 været fødekæde for nogle af de største kokketalenter i Danmark. De sidste fire vindere af den prestigefyldte Bocuse d'or har trænet hos Kokkelandsholdet. Men arbejdet med at nå toppen af de gastronomiske tinder er benhårdt og ressourcekrævende.
Ifølge Morten Juul Andersen, der er CEO for Kokkelandsholdet, er det er en af de vigtigste årsager til, at Kokkelandsholdet har valgt Arla Pro som ny samarbejdspartner.
”Vi sætter stor pris på, at Arla Pro har valgt at samarbejde med os. Arla Pro giver os flere muskler til at løfte vores arbejde med at fremme kendskabet til dansk gastronomi. Derudover er der flere snitflader mellem os, som gør det til et helt oplagt samarbejde. Vi har begge et udpræget fokus på bæredygtighed i vores arbejde. Derfor kan Arla Pro også hjælpe os i vores bestræbelser på at blive det første kokkelandshold, som stiller op med en økologisk og bæredygtig menu,” siger Morten Juul Andersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Wassim Hallal hædret som Kokkenes Kok 2024
04-11-2025
-
Travleste oktober nogensinde i Københavns Lufthavn
04-11-2025
-
Hotel Alsik forlader international kæde og går solo
04-11-2025
-
Forum i København forvandles: Hotel kan blive en del af planen
04-11-2025
-
Kendismægler afsløret i ulovlig hotelombygning i Valby
04-11-2025
-
Staten afsætter millioner til turismefremstød ved Femern
04-11-2025
-
MCH gør status: 25 år med ambitioner og resultater i Herning
04-11-2025
-
Svensk studie genstarter debat om differentieret moms
04-11-2025
-
Ny EU-sanktion rammer turismesamarbejde med Rusland
04-11-2025
-
Marie Bojsen modtager Årets Wiuff for sit arbejde med grisekød
04-11-2025