Danhostels direktør gennem de seneste fem år, Ole Andersen, fratræder den 4. november sin stilling.

I den forbindelse afholdes afskedsreception for forretningsforbindelser, kolleger og venner af huset den 4. november 2019 i tidsrummet 15.00-18.00 på Danhostels Hovedkontor, Vodroffsvej 32, Frederiksberg.  

Tilmelding til Susanne Østergaard på susanne@danhostel.dk eller på telefon 33 31 36 12.

Har du fået læst?

Her er vinderen Danhostels værtskabspris 2019

I år gik Danhostels værtskabspris pris til Annette og Henrik Kjeldsen, værtsparret på Danhostel Herning. I begrundelsen for at prisen gik til netop værtsparret på Danhostel Herning lød det, at stedet ligger i den absolutte top af skalaen på områderne: personale, service og forplejning, som er nogle af de parametre, man måler kandidaterne på. Prisen blev overrakt af blandt andre foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen.

Ægte bornholmer er ny ejer af Danhostel Sandvig

Line Juhl Kronow er født og opvokset på Bornholm. Line og hendes mand Peter startede processen med at købe Danhostel Sandvig tilbage i marts i år, hvor tankerne om at flytte til Bornholm og investere i vandrerhjemmet begyndte.

Direktør fratræder sin stilling i Danhostel

Ole Andersen har været direktør i Danhostel i mere end fem år, og nu fratrædelser han sin stilling efter gensidig aftale med bestyrelsen. Ole Andersen fratræder stillingen efter Danhostels årlige Landsmøde den 4. november 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne