Efter 13 år i Royal Unibrew skifter Lars Mejlgaard til nytår ølkoncernen fra Faxe ud med et job som kommerciel direktør i barkoncernen Rekom, skriver FødevareWatch.dk.

I en medddelelse fra Rekom Group hedder det, at han skal være med til "at eksekvere en strategi, der skal gøre den danske aktør til europæisk markedsleder."

"Vi havde længe fulgt Lars’ udvikling i Royal Unibrew og så, at han både kan være med til at styrke vores eksisterende koncernaftaler og lave endnu bedre kampagner med de leverandører, vi har nu. Han kommer fra et ungt team og har været hands on i sit virke, og så forstår han betydningen at være i frontlinjen og lever dermed op til vores mantra om, at frontline er lig bottomline - han er med andre ord et perfekt match," udtaler Adam Falbert, adm. direktør i Rekom Group, der driver mere end 100 barer, i meddelelsen.

Har du fået læst?

Kommune kan lukke kendt københavnsk natklub

Københavns Kommune har for et par år siden valgt, at der som udgangspunkt ikke længere skal gives tilladelse til at åbne nye nattelivsvirksomheder i indre by. Målet var mere ro i indre by og en større spredning af nattelivsvirksomhederne. Men eksisterende virksomheder blev lovet, at kommunen ikke ville fjerne deres forretningsgrundlag.

Beboere føler sig plagede af værtshuse: Stramning betyder intet

Værtshuset Billy Booze i København frygter at miste deres natbevilling. Ved en fejl glemte en ansat at søge om fornyet bevilling, og derfor er det populære gå-i-byen-sted i Kattesundet i Københavns Indre By i fare. For Københavns Kommune har indført regler om, at der ikke udstedes nye natbevillinger i den del af Indre By, skriver TV2 Lorry.

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne