Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved at spise mere bæredygtigt kan danskerne gøre en konkret og personlig indsats for at nedbringe klimaaftrykket og vise verden, at bæredygtig mad er foreneligt med det gode liv. Derfor vil vi give danskerne bedre vejledning om bæredygtig mad. Sådan skriver fødevareminister Mogens Jensen og fødevareordførerne fra Ø, SF, R og S i et fælles indlæg i Information.
”Vi skal gå forrest i kampen mod klimakrisen. Det er et af de helt centrale budskaber i den politiske forståelse mellem Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten, 'En retfærdig retning for Danmark'. Skal vi leve op til det, skal danskernes fødevareforbrug ændres. Det står nemlig klart, at danskernes nuværende fødevareforbrug ikke er bæredygtigt. Derfor skal vi som samfund og individer finde ud af, hvordan vi kan spise på en måde, som er både sund, velsmagende og mere bæredygtig”, skriver de.
Deres fælles budskab er blandt andet, at vi danskere spiser for meget kød og for mange søde sager, for lidt grønt og smider for meget mad ud. Og det skal vi lave om på.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024