I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Men få dage efter stoppede han på posten, og senere afgav han helt sit medejerskab. Det fremgår af oplysninger i CVR-registret. Peter Hauge, som er medejer og nu har overtaget direktør-titlen, bekræfter forløbet.

”Han havde været med i hele forløbet, men et par dage efter, vi havde overtaget, så måtte han af personlige årsager trække sig fra projektet. Det var rigtig ærgerligt”, siger han til Ekstra Bladet.

Peter Bøgil sige til Ekstra Bladet, at han var tilknyttet det lollandske firestjernede hotel som konsulent, men var med til at starte det hele op flere måneder inden den formelle overtagelsesdato. Han uddyber, at det var et personlig valg, og at han ikke kunne bruge de kræfter på Bandholm Hotel, som han havde tænkt i starten.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne