I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Men få dage efter stoppede han på posten, og senere afgav han helt sit medejerskab. Det fremgår af oplysninger i CVR-registret. Peter Hauge, som er medejer og nu har overtaget direktør-titlen, bekræfter forløbet.

”Han havde været med i hele forløbet, men et par dage efter, vi havde overtaget, så måtte han af personlige årsager trække sig fra projektet. Det var rigtig ærgerligt”, siger han til Ekstra Bladet.

Peter Bøgil sige til Ekstra Bladet, at han var tilknyttet det lollandske firestjernede hotel som konsulent, men var med til at starte det hele op flere måneder inden den formelle overtagelsesdato. Han uddyber, at det var et personlig valg, og at han ikke kunne bruge de kræfter på Bandholm Hotel, som han havde tænkt i starten.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne