Homemates sammenlægning med cateringvirksomheden Maaltidet, som Homemate opkøbte for et år siden, har været mere bekostelig end først antaget, skriver FødevareWatch.dk.

"Det har krævet mere arbejde og mere kapital, end vi egentlig havde planlagt. Fra Homemates side har der været nogle ting, der simpelthen ikke har været lagt ordentligt frem på bordet, da vi havde snakken om at lægge de to selskaber sammen. Og det har været skuffende," siger Christoffer Martinsen Kønigsfeldt, bestyrelsesformand i Homemate, der dog ikke ønsker at blive meget mere konkret.

Han repræsenterer storaktionæren Friheden Invest, der bygger på modemilliardær Niels Martinsens formue, som altså holder hånden under Homemate trods gentagende underskud.

Ejerkredsen skød 15 mio. kr. i projektet i starten af året med forventning om, at det skulle dække for resten af 2019, men nu er der samlet skudt lige over 20 mio. kr. i virksomheden i år, fortæller Christoffer Martinsen Kønigsfeldt, der i øvrigt er Niels Martinsens svigersøn. Heraf stammer langt størstedelen fra Friheden Invest.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne