Formel B har i mange år været én af de få undtagelser blandt danske toprestauranter. En Michelin-restaurant der faktisk gav overskud år efter år. Sådan er det stadig for Formel B, skriver Finans.dk.

I 2018/2019 havde Formel B et overskud efter skat på knap 300.000 kr. Bruttofortjenesten i Formel B er på sit højeste nogensinde.

»Årets resultat anses for tilfredsstillende,« står der i ledelsesberetningen i Formel B’s nye regnskab.

Succesen med Formel B gav Kristian Arpe-Møller og Rune Jochumsen mod på mere, og siden 2008 er der kommet restauranterne Sletten, Uformel og Palægade ind under paletten.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne