Den Internationale Olympiske Komité har for nylig præsenteret platformen "Airbnb" som ny sponsor for de olympiske lege, der finder sted sommeren 2024 i Paris. Det har bragt de franske hoteller på barrikaderne i protest. Hotellerne truer med boykot i forbindelse med planlægningen af OL.

De franske hoteller anser aftalen som unfair konkurrence, skriver Kursuslex, som citerer Tophotel.de.

“Airbnb holder sig ikke til regler og love og må derfor diskvalificeres," lyder protesten fra BNE - sammenslutningen af uafhængige hoteller. BNE har således indlagt en protest imod beslutningen om at lade Airbnb indgå som sponsor.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne