Der er store tanker hos Hotel Faaborg Fjord, der i 2020 slår dørene op for Sydfyns nye Spa & Wellness.

Ulrich Bastrup, som er ny direktør for Hotel Faaborg Fjord, kom til Fåborg i august 2019. Han greb straks chancen for, at sparke hotellet et godt stykke ind i fremtiden.

”Med et tocifret millionbeløb til opgradering samt Spa & Wellness, så bliver vores rammer forstærket i et marked med fuld fart på” – Investeringen omfatter et solidt samarbejde med blandt andet lokale leverandører fra området. Vi løfter vores fælles produkt med en Spa & Wellness afdeling med flere forskellige spa oplevelser, og til Restaurant Vinoteket hvor gæster kan se frem til en helt ny stil”, fortæller han.

Millioninvestering i Spa og Wellness på Hotel Faaborg Fjord medfører også et navneskifte til: "Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference"    

Hotellet er klassificeret som et 3-stjernet superior hotel og 4 stjerner på konferencefaciliteterne. 

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne