Der er store tanker hos Hotel Faaborg Fjord, der i 2020 slår dørene op for Sydfyns nye Spa & Wellness.

Ulrich Bastrup, som er ny direktør for Hotel Faaborg Fjord, kom til Fåborg i august 2019. Han greb straks chancen for, at sparke hotellet et godt stykke ind i fremtiden.

”Med et tocifret millionbeløb til opgradering samt Spa & Wellness, så bliver vores rammer forstærket i et marked med fuld fart på” – Investeringen omfatter et solidt samarbejde med blandt andet lokale leverandører fra området. Vi løfter vores fælles produkt med en Spa & Wellness afdeling med flere forskellige spa oplevelser, og til Restaurant Vinoteket hvor gæster kan se frem til en helt ny stil”, fortæller han.

Millioninvestering i Spa og Wellness på Hotel Faaborg Fjord medfører også et navneskifte til: "Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference"    

Hotellet er klassificeret som et 3-stjernet superior hotel og 4 stjerner på konferencefaciliteterne. 

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne