Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

Thyborøn Hotel er en del af de omfattende tilbud om overnatning, Thyborøn Camping står for i byen, og det er manglen på spisesteder i Thyborøn her i vintersæsonen, som gør, at man nu vælger selv at løse problemet ved at starte et sted, hvor man kan få et måltid mad.

”Vi starter i det stille med at have åbent mandag til torsdag, hvor vi serverer dagens menu. Det er målrettet mod de mange, der arbejder i Thyborøn, og som mangler et sted at spise. Men selvfølgelig er der åbent for alle interesserede”, siger Lars Byskov fra Thyborøn Camping.

Der er ansat en erfaren kok i Peter van Schaik, som kommer fra en stilling på Hotel Thinggaard. 

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne