Fremover vil der være to landsoverenskomster på hotel- og restaurationsområdet, hos Dansk Erhverv og HORESTA. Dansk Erhverv Arbejdsgiver (DEA) og 3F Privat Service, Hotel & Restauration (3F PSHR) har indgået overenskomster på hotel- og restaurationsbranchens område med ikrafttræden 1. november. Det skriver Standby.dk.

I en kommentar til den nye aftale mellem DEA og 3F PSHR siger HORESTAs næstformand, Allan Agerholm, til STANDBY.dk:

”Vi ønsker Dansk Erhverv tillykke med deres “nye” overenskomst, som i virkeligheden er Horesta/3F overenskomsten som deres medlemmer har haft i alle årene – nu blot med ny overskrift. Det kan undre os at Dansk Erhverv efter i alle årene at have lovet en ny og bedre overenskomst til deres hotel-medlemmer, ender med at kopiere Horestas overenskomst, der både er blevet kaldt sindssyg, vanvittig og bureaukratisk – og så nu serverer den som deres egen,” lyder det fra Allan Agerholm.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne