Fremover vil der være to landsoverenskomster på hotel- og restaurationsområdet, hos Dansk Erhverv og HORESTA. Dansk Erhverv Arbejdsgiver (DEA) og 3F Privat Service, Hotel & Restauration (3F PSHR) har indgået overenskomster på hotel- og restaurationsbranchens område med ikrafttræden 1. november. Det skriver Standby.dk.

I en kommentar til den nye aftale mellem DEA og 3F PSHR siger HORESTAs næstformand, Allan Agerholm, til STANDBY.dk:

”Vi ønsker Dansk Erhverv tillykke med deres “nye” overenskomst, som i virkeligheden er Horesta/3F overenskomsten som deres medlemmer har haft i alle årene – nu blot med ny overskrift. Det kan undre os at Dansk Erhverv efter i alle årene at have lovet en ny og bedre overenskomst til deres hotel-medlemmer, ender med at kopiere Horestas overenskomst, der både er blevet kaldt sindssyg, vanvittig og bureaukratisk – og så nu serverer den som deres egen,” lyder det fra Allan Agerholm.

Har du fået læst?

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne