I år gik Danhostels værtskabspris pris til Annette og Henrik Kjeldsen, værtsparret på Danhostel Herning. I begrundelsen for at prisen gik til netop værtsparret på Danhostel Herning lød det, at stedet ligger i den absolutte top af skalaen på områderne:  personale, service og forplejning, som er nogle af de parametre, man måler kandidaterne på. Prisen blev overrakt af blandt andre foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen.

”Det var med meget stor glæde og stolthed, at Annette og jeg modtog den flotte pris på Landsmødet i weekenden. Vi blev utroligt overraskede og rørte over, at netop vi skulle have prisen i år. Vi har mange år på bagen i hostelbranchen og synes jo, at vi i det daglige driver vandrerhjemmet på bedste vis sammen med vores dygtige medarbejdere, men at både vores gæster og ledelsen i Danhostel værdsætter vores arbejde, er jo den bedste anerkendelse, man kan få”.

Danhostels Online og Marketingchef Anette Brylov Hansen glæder sig over de flotte resultater på Danhostel Herning, hun knytter følgende kommentarer:

”Det glæder mig utroligt meget på Annette og Henriks vegne, at netop de modtager vores værtskabspris i år. Jeg ved, at de begge to har haft stor fokus og arbejdet aktivt med at skabe et dejligt overnatningssted for deres mange gæster. Og som vi også kan konstatere af de utroligt flotte gæsteanmeldelser, er de kommet godt i mål. Det er i høj grad de mange, positive gæsteanmeldelser på områderne; service, medarbejdere og forplejning, der har været med til, at vi i år valgte at give prisen til netop værtsparret på Danhostel Herning. Det er fantastisk flot gået, og jeg ønsker dem varmt tillykke med prisen”, udtaler Anette Brylov.

Har du fået læst?

Møde- og eventbranchens bedste skal nu findes!

Til og med 14. marts kan du være med til at hædre branchens bedste. Stem på møde- og eventbranchens bedste mødefaciliteter, koncepter, service, events og young talent. Afstemningen foregår på hjemmesiden for Nordic Meetings & Events Expo.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne