Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er færre tomme borde og flere penge i kassebeholdningerne hos Danmarks Michelin-restauranter, skriver Berlingske.
I gennemsnit havde en dansk Michelin-restaurant et overskud på 1,1 million kroner i 2018. Året før i 2017 havde en dansk Michelin-restaurant gennemsnitligt overskud på 870.000 danske kroner. Det viser en ny gennemgang af regnskaberne, som Berlingske har foretaget.
Og den historie er på ingen måde enestående, siger Nadeem Wasi, der er medlemschef i HORESTA.
”Vi kan se på regnskaberne, at flere og flere Michelin-restauranter har knækket koden. De er simpelthen blevet bedre til at drive virksomhed. Flere restauranter får investorer og medejere ind, som ikke nødvendigvis er kokke, men folk, som bare er rigtigt gode til at drive forretning,” siger Nadeem Wasi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025