En ny undersøgelse blandt kokke-, tjener- og receptionistelever fra Instititut for Menneskerettigheder viser, at faget har store problemer med sexchikane, skriver Politiken.

Den viser, at ofrene ofte ikke forfølger deres sag, tit fordi de ikke ved hvordan, eller fordi de frygter for konsekvenserne. 37 procent af 270 deltagende elever svarer, at de er blevet udsat for krænkende eller grænseoverskridende adfærd.

HORESTA svarer.

”Det ikke acceptabelt, at der finder krænkende adfærd sted på arbejdspladser. Det er også arbejdsgivernes ansvar, og vi opfordrer til, at de i for eksempel personalehåndbøger gør meget klart, hvad man accepterer. HORESTA har netop indledt et samarbejde med 3F om at lave oplysningsmaterialer”, fortæller juridisk direktør Pia Voss.

Hotel adopterer skoleklasse: Børn fra Thurø lærer om Hoteldrift

Hotel Christiansminde starter i indskoling med at rekruttere medarbejdere og spotte talenter. Første læringsbesøg (som det kaldes) er torsdag den 12. december 2019, hvor eleverne i første klasse, ledsaget af boller og saftevand, får en introduktion til hotelbranchens og Christiansmindes verden, derefter en tur rundt i husets mange afdelinger og afsluttende med opsamling og indtagelse af madpakke.

Minister vil finde nye løsninger på mangel på praktikpladser

Det går langsomt fremad med at skaffe flere praktikpladser på erhvervsuddannelserne. Men slet ikke hurtigt nok. Det mener børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S), som frygter for konsekvenserne for arbejdsmarkedet i fremtiden, hvis der ikke kommer mere fart på, skriver Ritzau.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne