Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Aarhusianske Burger Shack er en kæde i rivende udvikling. Otte nye lejemål er underskrevet, og hvis alt går som planlagt, bliver kædens 13 restauranter til 21 inden maj, skriver FødevareWatch.dk. Fire af lejemålene er placeret i København, to i Aarhus, mens de sidste to bliver drive-through-restauranter i Jylland.

Det fortæller adm. direktør i franchiseforetagendet, Christoffer No Kjærholm, til FødevareWatch.

"To lokationer åbner allerede her i november. Bl.a. vores første drive-through-restaurant, som åbner på DTC-torvet i Vejle," siger han. Den anden forestående åbning ligger i Aarhus' centrum, og bliver kædens fjerde i byen.

Læs hele historien her.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind