Aarhusianske Burger Shack er en kæde i rivende udvikling. Otte nye lejemål er underskrevet, og hvis alt går som planlagt, bliver kædens 13 restauranter til 21 inden maj, skriver FødevareWatch.dk. Fire af lejemålene er placeret i København, to i Aarhus, mens de sidste to bliver drive-through-restauranter i Jylland.

Det fortæller adm. direktør i franchiseforetagendet, Christoffer No Kjærholm, til FødevareWatch.

"To lokationer åbner allerede her i november. Bl.a. vores første drive-through-restaurant, som åbner på DTC-torvet i Vejle," siger han. Den anden forestående åbning ligger i Aarhus' centrum, og bliver kædens fjerde i byen.

Læs hele historien her.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne