Det gastronomiske rejsehold er et gratis tilbud til virksomheder, der lever af at lave måltider til gæster. Det er særligt restauranter og caféer, som Food Organization Of Denmark og Business Region MidtVest nu er på jagt efter.

Idéen med Rejseholdet er at give inspiration til spisesteder, som har lyst til at udvikle sig på den ene eller anden måde. Rejseholdet tilbyder 2-3 dages gratis sparring fordelt over en aftalt periode.

Rejseholdet tager altid udgangspunkt i det enkelte spisesteds situation og det er derfor også forskelligt, hvad det bruger mest tid på fra sted til sted.

Det kan særligt være:

  • Ny inspiration. Mange spisesteder har kørt godt i mange år, men mærker måske et snigende behov for at udvikle sig.
  • Udvikling af menukortet f.eks. med lokale råvarer, med retter som egner sig til udeservering, ved at hæve kvaliteten af de retter, der allerede laves i dag eller andre problemstillinger
  • Forbedring af arbejdsgange i køkkenet
  • Styrkelse af kommunikationen
  • Eller det Rejseholdet i øvrigt kan og som du gerne vil inspireres af

Hvad skal du gøre for at komme med?

- Vær parat til at afsætte 2-3 dage i kalenderen (efter aftale)

- Rejseholdet forventer, at virksomhederne går ind i processen med reelt lyst til at udvikle deres forretning. Så sender Rejseholdet til gengæld en topkok og en specialist i kommunikation og restaurantbranchen ud til virksomheden, som kan arbejde med de udfordringer, virksomheden ønsker at løse

Hvis I mener det kan være noget for jeres virksomhed, så kan I kontakte nedenstående for en uforpligtende snak.

Kontakt:

Pelle Øby Andersen

3112 1875

pelle@thefoodproject.dk

Susanne Nors

2517 4089

susanne.nors@br-mv.dk

Har du fået læst?

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne