Det gastronomiske rejsehold er et gratis tilbud til virksomheder, der lever af at lave måltider til gæster. Det er særligt restauranter og caféer, som Food Organization Of Denmark og Business Region MidtVest nu er på jagt efter.

Idéen med Rejseholdet er at give inspiration til spisesteder, som har lyst til at udvikle sig på den ene eller anden måde. Rejseholdet tilbyder 2-3 dages gratis sparring fordelt over en aftalt periode.

Rejseholdet tager altid udgangspunkt i det enkelte spisesteds situation og det er derfor også forskelligt, hvad det bruger mest tid på fra sted til sted.

Det kan særligt være:

  • Ny inspiration. Mange spisesteder har kørt godt i mange år, men mærker måske et snigende behov for at udvikle sig.
  • Udvikling af menukortet f.eks. med lokale råvarer, med retter som egner sig til udeservering, ved at hæve kvaliteten af de retter, der allerede laves i dag eller andre problemstillinger
  • Forbedring af arbejdsgange i køkkenet
  • Styrkelse af kommunikationen
  • Eller det Rejseholdet i øvrigt kan og som du gerne vil inspireres af

Hvad skal du gøre for at komme med?

- Vær parat til at afsætte 2-3 dage i kalenderen (efter aftale)

- Rejseholdet forventer, at virksomhederne går ind i processen med reelt lyst til at udvikle deres forretning. Så sender Rejseholdet til gengæld en topkok og en specialist i kommunikation og restaurantbranchen ud til virksomheden, som kan arbejde med de udfordringer, virksomheden ønsker at løse

Hvis I mener det kan være noget for jeres virksomhed, så kan I kontakte nedenstående for en uforpligtende snak.

Kontakt:

Pelle Øby Andersen

3112 1875

pelle@thefoodproject.dk

Susanne Nors

2517 4089

susanne.nors@br-mv.dk

Har du fået læst?

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Rasmus Kofoed bliver igen coach ved Bocuse d’Or

Akademiet Bocuse d’Or Danmark endnu en gang har indgået en aftale med Rasmus Kofoed om, at han skal være coach for den danske kandidat og hermed for Ronni Vexøe Mortensen ved Bocuse d’Or 2020-2021.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne