Peter Mouritzen er et arbejdsomt og passioneret menneske. Nu fylder han 80 år samtidig med, at familien kan fejre 100 års jubilæum som restauratører, skriver Finans.dk.

Mange i det nordjyske vil huske ham fra hans tid som ejer af Restaurant Papegøjehaven i Aalborg Kongres & Kultur Center, som han etablerede og drev i 35 år frem til 2004, hvor hans ældste søn, Lars Mouritzen, overtog familievirksomheden.

Peter Mouritzen var i mange år en central skikkelse i den aalborgensiske restaurationsbranche; en storrestauratør af den gamle skole; man gør sig umage, man gør tingene ordentligt, man leverer lidt mere end forventet, og så er den ikke længere. Det har været devisen, som han med fast hånd styrede sin forretning efter igennem en menneskealder, og han har det bestemt ikke fra fremmede.

”Han er ikke ligefrem mundlam. Han kan ikke lade være med at sige sin mening, og det har også givet ham nogle slag over nallerne ind imellem,” som sønnen Lars siger det.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne