Bite Copenhagen tiltrækker endnu engang international opmærksomhed og tilføjer Handmade Culinaria til programmet - en omrejsende verdensudstilling der fremviser de bedste produkter fra den tyske fødevareklynge.

Handmade Culinaria's udstillingsdirektør, Pascal Johanssen, ser frem til at blive en del af en fremsynet fagmesse som Bite Copenhagen:

"Først og fremmest er vi er utroligt glade for at være en del af Bite Copenhagen, den eneste fødevaremesse i Nordeuropa, som faktisk har en seriøs ambition om udelukkende at fokusere på produkter og af meget høj kvalitet og de rigtige deltagere."

Handmade Culinaria har 85 forskellige virksomheder med sig, der kun arbejder med de bedste råvarer. Besøgende kan tage del i speaks og smagninger, blandt andet kan man prøvesmage Monkey Gin med hemmelige urter fra Schwarzwald i Sydvesttyskland, og socialt ansvarlige fødevareprodukter fra konfliktzoner som Afghanistan og Palæstina.

Om Bite Copenhagen:

- International b2b fødevareudstilling i Bella Center Copenhagen med fokus på fremtidens madscene

- Faciliteret af BC Hospitality Group I samarbejde med førende danske brancheaktører, og Copenhagen Cooking & Food Festival

- Besøgende fra mere end 50 lande i 2018

- Levende madoplevelser, talks og netværksarrangementer med indkøbere og andre producenter

- Udsolgt i 2018

Læs mere: www.bitecopenhagen.dk

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne