De 408 største restaurationsselskaber fik i seneste regnskabsår et overskud efter skat på 543 millioner kroner – næstbedste resultat siden Dansk Brancheanalyse i 2016 også begyndte at analysere denne del af det danske erhvervsliv, skriver Standby.dk.

Omsætningen i de 408 største danske restaurationsselskaber blev 19,9 milliarder kroner. Branchens vækst i omsætning var 4,6 procent sammenlignet med forrige regnskabsår. De 408 selskaber i årets analyse havde 22.550 ansatte, og skabte tilsammen 1.102 arbejdspladser i seneste regnskabsår.

”Restaurationsbranchen er meget, meget stor. Den har en større række restaurationsselskaber, der drives uden offentligt tilgængelige regnskaber og en ”hale” på over 10.000 virksomheder, der er for små til at indgå i vores analyse,” noterer Ole Egholm, ejer af og administrerende direktør for Dansk Brancheanalyse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne