De 408 største restaurationsselskaber fik i seneste regnskabsår et overskud efter skat på 543 millioner kroner – næstbedste resultat siden Dansk Brancheanalyse i 2016 også begyndte at analysere denne del af det danske erhvervsliv, skriver Standby.dk.

Omsætningen i de 408 største danske restaurationsselskaber blev 19,9 milliarder kroner. Branchens vækst i omsætning var 4,6 procent sammenlignet med forrige regnskabsår. De 408 selskaber i årets analyse havde 22.550 ansatte, og skabte tilsammen 1.102 arbejdspladser i seneste regnskabsår.

”Restaurationsbranchen er meget, meget stor. Den har en større række restaurationsselskaber, der drives uden offentligt tilgængelige regnskaber og en ”hale” på over 10.000 virksomheder, der er for små til at indgå i vores analyse,” noterer Ole Egholm, ejer af og administrerende direktør for Dansk Brancheanalyse.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne