”Jeg er virkelig klar til at smadre til den,” siger stjernekokken Torsten Vildgaard, som de seneste par år har været René Redzepis højre hånd i etableringen af det nye Noma til Berlingske. Han forlader nu restauranten.

Det første år hjalp Vildgaard til i Nomas berømte testkøkken, hvor alle restaurantens retter bliver udviklet, mens Vildgaard det sidste år har hjulpet Redzepi i restauranten med at køre service og have kontakt med gæsterne.

”Det har hele tiden været aftalen med René, at jeg kun skulle være på det nye Noma i en begrænset periode for at hjælpe til med etableringen. Og nu er tiden altså kommet, hvor jeg kan mærke, at jeg er klar til at starte for mig selv på allerhøjeste niveau,” siger Torsten Vildgaard.

Læs hele historien her.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne