”Jeg er virkelig klar til at smadre til den,” siger stjernekokken Torsten Vildgaard, som de seneste par år har været René Redzepis højre hånd i etableringen af det nye Noma til Berlingske. Han forlader nu restauranten.

Det første år hjalp Vildgaard til i Nomas berømte testkøkken, hvor alle restaurantens retter bliver udviklet, mens Vildgaard det sidste år har hjulpet Redzepi i restauranten med at køre service og have kontakt med gæsterne.

”Det har hele tiden været aftalen med René, at jeg kun skulle være på det nye Noma i en begrænset periode for at hjælpe til med etableringen. Og nu er tiden altså kommet, hvor jeg kan mærke, at jeg er klar til at starte for mig selv på allerhøjeste niveau,” siger Torsten Vildgaard.

Læs hele historien her.

Det handler om at gøre sine gæster glade

”Legen med maden er en stor del af det at være kok. Hvis du ikke må lege med maden, og hvis du ikke må være kreativ, så udvikler du dig ikke”.
Sådan lyder det fra Christian Kleinert i en video, hvor han bliver brugt som frontfigur for at motivere andre unge til at søge ind på kokkeuddannelsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne