Trænger I til at få rusket op i restauranten? Eller mangler I måske et fif eller to til markedsføringen?

Det er der nu mulighed for at gøre noget ved. FOOD har etableret Rejseholdet, der tager rundt i landet og gratis giver gode råd og ny inspiration. Eneste udgift for jer er råvareforbruget.

Rejseholdet giver ideer til udvikling af alt fra menukort og indretning til råd om markedsføring, og det består af blandt andre Nicolas Min Jørgensen, der gennem mange år har været holdkaptajn på det danske kokkelandshold, og Kamilla Seidler, der gennem flere år var med til at gøre Gustu til et af Latinamerikas bedste spisesteder i samarbejde med Claus Meyer. 

Rejseholdet handler dog ikke kun om højgastronomi og hvide duge. Udviklingen bliver lavet i samråd med jer, og i tråd med, hvad I står for.

Er I interesseret i at få besøg af Rejseholdet? Kontakt Pelle Øby Andersen, pelle@thefoodproject.dk

Har du fået læst?

Amerikanske vegetarer hungrer efter plantebaseret kalkun

Under den forestående amerikanske thanksgiving har vegetarer og flexitarer det fortsat svært, når den traditionsrige kalkun skal indtages under middagen. Der findes stadig ingen plantebaserede alternativer i markedet, hedder det

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne